Sürdürülebilir Kalkınma Ve Girişimcilik Derneği, Kapasite Geliştirme Eğitimi Düzenliyor

Sürdürülebilir Kalkınma Ve Girişimcilik Derneği, üç farklı tematik alanda kapasite geliştirme eğitimi düzenleyecek. 22 Ekim 2021'de yapılacak eğitimler İzmir'de ve yüz yüze yapılacak. Son başvuru tarihi 15 Ekim 2021.

Toplumsal değişimi ve dönüşümü sivil toplum odaklı ve hak temelli bir yaklaşım ile gerçekleştirmeyi hedefleyen bir örgüt olanSürdürülebilir Kalkınma ve Girişimcilik Derneği (SURKALGIRDER), insan onuruna yakışır bir şekilde yaşanabilir bir topluma hep birlikte çözüm üreterek ulaşmayı sağlamak için çalışmalarını gerçekleştiriyor. 2030 sürdürülebilir kalkınma amaçlarını yerelde ve ulusalda farklı hedef kitleler ile birlikte yapılacak çalışmalar ile yaygınlaştırmayı hedefliyor.

“Karabağlar Gençliği Dijital Dönüşüme Katkı Koyuyor Projesi” Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Başkanlığı tarafından finanse edilmektedir. Proje ile gençlerin girişimcilik ve finansal okuryazarlık kapasitelerinin arttırmak, NEET gençliğinin mevcut durumlarını analiz edilerek raporlaştırmak hedefleniyor.

Eğitim Detayları

Proje kapsamında 20 gencin katılımıyla aşağıdaki konularda “eş zamanlı” olarak kapasite geliştirme eğitimi gerçekleştirilecek.
-Kaynak Geliştirme ve Girişimcilik Eğitimi
-Proje Geliştirme Eğitimi
-Politika Oluşturma

Tarih: 22 Ekim 2021- Cuma
Saat: 09.00- 18.30
Yer: İzmir (Eğitimler yüz yüze gerçekleştirilecektir. Konum bilgisi daha sonra katılımcılar ile paylaşılacak.)

  • Katılımcı olarak seçilecek kişilere bilgi paketi gönderilecektir.
  • Katılımcıların yol ve konaklama masrafları karşılanamamaktadır.
  • Oturumlar eş zamanlı olarak gerçekleştirilecektir.
  • Son Başvuru Tarihi: 15 Ekim 2021
  • Eğitimlerde Covid-19 önlemleri geçerlidir.
  • Eğitim sonunda katılım belgesi verilecek.