ERG’nin 17. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı Başvuruları Başladı

Eğitim Reformu Girişimi, herkesin katılımına açık olan 9 Mayıs 2020 Cumartesi günü düzenleyeceği 17. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı için başvuruları almaya başladı. 

Eğitimde iyi örneklerin peşine düşmüş eğitimciler ve bu alanda çalışan herkes, iyi örnek başvurularını 24 Ocak 2020 saat 17.00’a kadar egitimdeiyiornekler.org üzerinden yapabilecek.

Herkesin eğitimde iyi örnek başvurularına ve katılımına açık olan 17. Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, 9 Mayıs 2020 Cumartesi günüSabancı Üniversitesi Tuzla Yerleşkesi’nde düzenlenecek.

Ön Eleme: Konferansta sunum yapmak üzere alınan tüm başvurular öncelikle ön elemeden geçer.

Hakem Değerlendirme: Hakemler başvuru alanlarında uzmanlık ve deneyimi olan akademisyen, sivil toplum kuruluşu temsilcisi, öğretmen, eğitimci vb. kişilerden oluşur.

Seçici Kurul Değerlendirme: Seçici Kurul üyeleri, başvuru alınan alanlarda uzmanlık ve deneyim sahibi akademisyen, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, öğretmenler, eğitimciler vb. kişilerden oluşur.

Konferans ile ilgili detayları Eğitim Reformu Girişimi’nin sosyal medya hesaplarından ve web sitesinden takip edebilirsiniz.