Sürdürülebilir Kalkınma ve Girişimcilik Derneği’nden Paramı Yönetebiliyorum Eğitimi

25 Haziran 2018
Eğitim boyunca birikimlerimiz, bütçe yönetimi, borç kapatma planı, banka ile güven, kredi kartı kullanımı konularına değinilecek ve eğitimin hemen ardından sertifikalar teslim edilecektir.

Gençlerin, sağlıklı bir finansal gelecek oluşturabilmeleri konusunda bilinçlendirilerek, sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmalarını hedefleyen “Paramı Yönetebiliyorum” projesi, Türkiye’de ilk kez finansal bilinç alanında kamu, özel sektör ve sivil toplumu bir araya getirdi. Proje T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Kalkınma ve Yönetişim Derneği, Visa Europe Türkiye ve üye bankalarının katılımıyla geliştirilerek, 2009 yılının Aralık ayında hayata geçirildi.

Türkiye’de ilk kez finansal okuryazarlık konusunda kamu, sivil toplum ve özel sektörün bir araya geldiği “Paramı Yönetebiliyorum” projesi, Türkiye’de 15-30 yaş arası gençler için, kişisel mali kaynaklarını bütçelemelerine ve finans hizmetlerini doğru kullanmalarına destek olacak bir eğitim olanağı sunmayı amaçlamaktadır.

Bütçeleme ve finansal yönetim üzerine geliştirilen eğitim müfredatı, genç eğitmenler tarafından toplam 61 ilde, akran eğitimi modeli ile verilen eğitimlerle yaygınlaştırılmaktadır.

Başvuru Formu: https://docs.google.com/forms/d/1-7ASwOfi40LOBe6FkYFcURzYAUtgqOUytsY_yeaAhc4/edit

Eğitim Tarihi: 30 Haziran 2018 Cumartesi

Eğitim Saati: 13.00- 15.00

Eğitim Yeri: Milli Kütüphane Cad. İ.Tepeköylü İş Merkezi K:5 D:505 Konak / İzmir

Not: Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecektir.