DSM, proje koordinatörü arıyor

Anadolu Kültür ve Diyarbakır Sanat Merkezi, Diyarbakır’da ilk aşamada Şubat – Aralık 2018 tarihleri arasında çalışmak üzere proje koordinatörü arıyor. DSM Program Koordinatörü ile birlikte çok ortaklı projelerde çalışacak proje koordinatörü, proje ve etkinlik tasarımı, planlaması, uygulaması, kurumsal iletişim ve diğer idari görevlerden sorumlu olacaktır. Aranan Özellikler: – Üniversitelerin sosyal bilimler, iletişim veya güzel sanatlar […]

Anadolu Kültür ve Diyarbakır Sanat Merkezi, Diyarbakır’da ilk aşamada Şubat – Aralık 2018 tarihleri arasında çalışmak üzere proje koordinatörü arıyor. DSM Program Koordinatörü ile birlikte çok ortaklı projelerde çalışacak proje koordinatörü, proje ve etkinlik tasarımı, planlaması, uygulaması, kurumsal iletişim ve diğer idari görevlerden sorumlu olacaktır.

Aranan Özellikler:

– Üniversitelerin sosyal bilimler, iletişim veya güzel sanatlar fakültelerinden mezun,
– İyi derecede İngilizce ve tercihen Kürtçe bilen,
– Proje yönetimi alanında birkaç yıllık deneyim sahibi olan,
– Proje ve etkinlik planlaması, uygulaması, değerlendirilmesinin yanı sıra bütçe ve idari konularda yetkin, bilgi ve tecrübe sahibi olan,
– Kültür/sanat alanında üretim yapmış veya faaliyet yürütmüş olan,
– Sözlü/yazılı iletişim ve organizasyon becerileri yüksek,
– Yoğun çalışma temposu ve şehir dışı seyahatlere uyum sağlayabilecek

adayların detaylı özgeçmişlerini bir niyet mektubu ile beraber 25 Ocak 2018 tarihine kadar ovgugokce@diyarbakirsanat.org adresine göndermeleri rica olunur.

DSM Hakkında:

2002 yılında kurulan Diyarbakır Sanat Merkezi (DSM), Diyarbakır’daki kültür sanat ortamının canlanmasına katkıda bulunmayı, sanatseverlerin ve yerel sanatçıların nitelikli kültür sanat etkinliklerine erişebilecekleri, kendi projelerini geliştirebilecekleri ve sunabilecekleri bir buluşma mekânı yaratmayı hedefledi. DSM, sergiler, seminerler, tiyatro ve sinema gösterimleriyle gerek ülkenin batısındaki, gerek farklı ülkelerdeki kültürel birikimin Diyarbakır’la paylaşıldığı, Diyarbakırlıların da yıllardır biriktirdikleri tecrübelerini başka kentlerdeki insanlarla paylaştıkları bir sahne ve dünyanın çok farklı köşelerinden sanatçıları bir araya getiren, uluslararası ve disiplinler arası kültür ve sanat projelerinin gerçekleştirildiği bir atölye oldu. 2007’de daha beşinci yılını kutlamadan “Türkiye’nin kültür hayatına en fazla katkıyı sağlayan adresler” sıralamasında beşinci sırada yer aldı.

Yaklaşık on yıl düzenli aylık programlarla ilerleyen aktif bir çalışmanın ardından, Diyarbakır’ın değişen ve zenginleşen kültür hayatını ve bu alanda üstlendiği rolü yeniden değerlendiren Diyarbakır Sanat Merkezi, 2011’den bu yana daha da derinleştirilmiş, odaklı ve bir kısmı süreklilik sağlamaya yönelik projelerle yoluna devam ediyor. Diyarbakır’da sivil toplum ve kültür sanat alanında faaliyet gösteren yerel ortaklarıyla, Türkiye’de ve uluslararası alanda geliştirdiği kurumsal ve bireysel ortak projelerle çalışmalarını sürdüren DSM, geliştirdiği kültür sanat projeleri ve iş birlikleriyle kuruluş amacına sadık bir biçimde Diyarbakır’ın yerel potansiyelinin hem Türkiye’nin diğer kentleriyle hem de uluslararası mecralarla ilişkilenmesinde bir köprü görevi üstlenmeyi sürdürüyor.

 

www.diyarbakirsanat.org