TSGA Perşembe Buluşmalarında Bu Hafta: Sosyal Girişimler İçin Ekosistem Oluşturma ve Büyütme

TSGA Perşembe Buluşmaları'nın bu haftaki webinar yayınında Joon’dan Duygu Vatan ve Graph Commons’dan Burak Arıkan ile sosyal girişimler için hayati öneme sahip olan ekosistem oluşturmanın ve bu ekosistemi genişletmenin püf noktaları konuşulacak. 

Sosyal girişimlerin içinde yer aldıkları ekosistemdeki paydaşları tanıması, takip etmesi ve bu paydaşlarla verimli bir şekilde etkileşime geçebilmesi için gerekli yöntem ve araçların ele alınacağı webinarda farklı ekosistem aktör modelleri tanıtılacak, ekosistemdeki paydaşlarla iletişim kurmak ve devam ettirmek için ipuçları paylaşılacak. 

İstasyon TEDÜ ekibinden Merve Kavas’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilecek etkinlikte Joon’un kurucu ortağı Duygu Vatan, sosyal girişiminin ekosistem yaklaşımı yöntemini nasıl kullandığını ve karar verme süreçlerinde ne tip yöntemler kullandıklarını aktaracak. Webinarın diğer bir konuğu olan Graph Commons’ın kurucusu, Ashoka Fellow  Burak Arıkan ise ekosistem haritalama yöntemini  ve Graph Commons’ın farklı seviyelerde bütüncül resmi görmek için nasıl kullanılabileceğini aktaracak. 

14 Mayıs Perşembe günü Saat 16.00’da Zoom üzerinden gerçekleştirilecek webinar’a kayıt olmak için buraya tıklayınız.