Social Impact Award 2021 Başlıyor

30 yaş altı, genç sosyal etki girişimcilerini veya girişimci adaylarını destekleyen Social Impact Award programı Türkiye’de üçüncü kez başlıyor.

12 yıldır 20’den fazla ülkede 30 yaş altı gençleri sosyal etki girişimciliği konusunda destekleyen Social Impact Award Programı’nın Türkiye’deki 3. senesi Impact Hub İstanbul çatısı altında ve Anadolu Efes’in partnerliği ile başlıyor. Impact Hub İstanbul çatısı altında hayata geçirilen Social Impact Award programı, dünyada pozitif etki yaratmak isteyen gençlere değişimi tasarlamaları yolunda destek oluyor.

Program Detayları 

5 Mayıs‘ta sosyal girişimcilik ve SIA ile tanışma etkinliği ile başlayacak program, 8-9 Mayıs‘ta Problem Keşif ve İş Modeli atölyeleri ile devam edecek. Sosyal girişimcilikle ilgili ilgisi, bilgisi veya yaşı kaç olursa olsun dileyen herkes etkinliğe kayıt olabilir.

Kuluçka Programı’na yapılan başvurulardan, jüri oylaması ile seçilen 8 finalist ekip; özel atölyelermentorluk ve networking desteği ile yoğun kuluçka dönemini tamamlayacak.

Ekim ayında gerçekleşecek Jüri Günü sunumlarının ardından seçilen 3 girişim ise Social Impact Award ile ödüllendirilirken, tüm SIA ülkelerinden kazananlar ile SIA Summit 2021‘de buluşma şansını yakalayacak!

Program hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru

Social Impact Award’a buradan başvurabilirsiniz.