Seçim 2023: Sandığın Kent ve Çevre Gündemi

05 Mayıs 2023
Mekanda Adalet Derneği, hazırladığı 'Seçim 2023: Sandığın Kent ve Çevre Gündemi' başlıklı inceleme raporu için 8 Mayıs Pazartesi günü 18.30’da Postane’de tanıtım etkinliği gerçekleştirecek.

Araştırmasını Hülya Çeşmeci’nin yaptığı rapor, 2023 seçim dönemi Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerine katılan siyasi partilerin ve kurdukları ittifakların kent ve çevre odağındaki politika önerilerini/vaatlerini, ittifakların mutabakat metinleri ve partilerin seçim beyannameleri üzerinden değerlendiriyor. Rapor, günlük hayatlarımızı şekillendiren kent ve çevre politikalarının fotoğrafını çekerek bu politikaların toplumsal muhalefetin altını çizdiği sorunlara ve çözüm önerilerine ne derece karşılık verdiğini incelemeyi, izlenmesini ve takibini kolaylaştırmayı, politikalara katılım ve tartışma zemini yaratmaya katkı sunmayı amaçlıyor.

Sinan Erensü moderatörlüğünde, MAD ekibinden Bahar Bayhan ve araştırmacı Hülya Çeşmeci’nin katılımı ile gerçekleşecek olan etkinlik MAD’ın ve Postane’nin Youtube kanallarından çevrim içi yayınlanacak. Çevrim içi etkinliği buradan izleyebilirsiniz.