Roof Coliving Gönüllü Yaratıcılarını Arıyor!

17 Aralık 2019
Roof, merkezine insanları koyan ve topluluğun değerini temel alan bir sosyal girişim olarak birlikte yaşama kültürü, yer ve insan arasındaki ilişki, kent çalışmaları, birlikte yaratım gibi konularla ilgilenen yaratıcıları arıyor.

Roof hazırladığı başvuru formuyla ortak yaşam ve üretim birliktelikleri ile ilgilenen insanlardan oluşan gönüllü bir çalışma topluluğu oluşturmak istiyor. Bu çalışma topluluğu ile amaç, sosyal fayda odaklı ve yaratıcı alanlarda çalışan insanları bir araya getirerek kolektif emek ve birlikteliğin potansiyellerini keşfedebilmek. 

Birlikte yaşama kültürü, yer ve insan arasındaki ilişki, kent çalışmaları, birlikte yaratım gibi konularla ilgilenen yaratıcıları arıyorlar. Başvurularınız sonucunda oluşacak çalışma topluluğunun işleyiş ve süreçleri topluluk ile ortaklaşa belirlenecek.

Bu link üzerinden başvuru formuna erişebilirsiniz.
Son başvuru tarihi: 25 Aralık
Roof, birbirinden farklı ama öz değerleri benzeş olan insanların bir araya gelerek birlikte yaşayabileceği, öğrenebileceği, yaratabileceği ‘ortak yaşama alanları’ kurma hayaliyle çalışmalarını sürdürüyor. Her gün kullanılan yaşam alanlarını, insan ve topluluk ilişkilerini de içerecek biçimde yeniden tasarlıyorlar. Bu alanlar ile yeni bir birlikte yaşama kültürü oluşturmayı umuyorlar. Amaçları, “mekan” üzerinden müşterek bir hayat yaratabilmek.
Daha fazla bilgi için; roofcoliving@gmail.com