Kolektif Etki ve Filantropi: Öğretmen Ağı Örneği 13 Şubat’ta Gerçekleşecek

TÜSEV tarafından düzenlenen, filantropi ve sivil toplum alanlarından uzmanların stratejik bağışçılık ve filantropi ile ilgili konularda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunduğu Filantropi Profesyonelleri Konuşuyor toplantı serisinin yeni etkinliği 13 Şubat Çarşamba günü gerçekleşecek.

“Kolektif Etki ve Filantropi: Öğretmen Ağı Örneği” başlıklı etkinlikte, Eğitim Reformu Girişimi Direktörü Batuhan Aydagül, ENKA Okulları Başkanı ve Kurucu Temsilcisi Dr. Esra Tara Naamani, Öğretmen Ağı Ağ Geliştirme Koordinatörü Sonel Balkan ve Cafer Sadık Abalıoğlu Eğitim ve Kültür Vakfı Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Süleyman İnan, farklı aktörlerin sosyal etki yaratmak amacıyla iş birlikleri kurarak kaynaklarını ve uzmanlıklarını ortak bir hedef doğrultusunda kullandıkları kolektif etki modeli üzerine bilgi ve deneyim paylaşımında bulunacaklar.

Dünyada giderek yaygınlaşan bu modelin Türkiye’den başarılı bir örneği olan Öğretmen Ağı’nın ele alınacağı etkinlikte; Ağ’ın oluşmasında ve işleyişinde filantropik iş birliklerinin önemi, farklı vakıfların Ağ’a sunduğu destek türleri ile iş birliğinin ve yaratılan sosyal etkinin sürdürülebilirliği üzerine konuşulacak. Toplantı detayları ve katılım için aşağıdaki davetiyeyi inceleyebilirsiniz.

Kaynak: TÜSEV