Eğitimde Öğretmenlerle Eleştirel Dijital Okuryazarlık Zirvesi’ne Davetlisiniz

Teyit ve Öğretmen Ağı, AB Türkiye Delegasyonu ve Çankaya Belediyesi'nin desteğiyle 11 Haziran’da Ankara’da düzenlenecek 'Eğitimde Öğretmenlerle Eleştirel Dijital Okuryazarlık Zirvesi’ne davet ediyor.

Teyit ve Öğretmen Ağı’nın, 2020 yılından bu yana, 19 ilden ve birçok farklı branştan öğretmenle birlikte yürüttükleri “Eğitimde Öğretmenlerle Eleştirel Dijital Okuryazarlık” projesi, teyitçiliğin eğitim ortamlarında ve eğitim paydaşları arasında ortak bir değer olabilmesi için öğretmenlerin eğitimdeki dönüştürücü gücüne odaklanıyor.

Projenin çıktılarından olan Eğitimde Eleştirel Dijital Okuryazarlık El Kitabı üzerine çalışan ekip, eleştirel dijital okuryazar olma serüveninin uzun, zorlu ve eğitimin farklı paydaşlarıyla derinlemesine tartışılabilecek ve bu paydaşların katkısına oldukça açık bir alan olduğunu deneyimledi. Şimdi, bu katkıya alan açmasını diledikleri Eğitimde Öğretmenlerle Eleştirel Dijital Okuryazarlık Zirvesi’ni gerçekleştiriyorlar.

Eleştirel dijital okuryazarlık ve eğitim alanlarının kesişiminde; öğretmenler, veliler, öğrenciler, bakım verenler, akademisyenler, teknoloji şirketlerinin temsilcileri, kâr amacı gütmeyen kuruluşlar, sivil toplum aktörleri, medya mensupları, gazeteciler, bakanlıklar gibi çeşitli eğitim paydaşlarını bir araya getirilmesi hedefleniyor.

Zirve, 11 Haziran 2022 Cumartesi günü 13.00 – 17.00 arasında Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi’nde gerçekleşecek. 

Zirve’ye kayıt olmak için buradaki linki kullanabilirsiniz. Program detaylarıkatılımcılarla yakın zamanda paylaşılacak.