Dünya Çapında Filantropi Sempozyumu

TÜSEV’in Türkiye partneri olduğu Charities Aid Foundation (CAF) tarafından düzlenen Dünya Çapında Filantropi Sempozyumu 9 Kasım 2021'de çevrimiçi ortamda gerçekleşecek.

Dünyanın farklı bölgelerinde faaliyetlerini sürdüren CAF partnerlerinin içeriklerini oluşturduğu sempozyumda, 10 farklı ülkede, 19 saat boyunca filantropi alanındaki güncel konular ülke uzmanlarının katıldığı oturumlarda tartışılacak.

Bağışçılığa ilişkin mevzuat ve araştırmalar, etkili filantropik yaklaşımlar, kurumsal bağışçılıkla ilgili konular, iş birlikleri, etki yönetimi, diaspora bağışçılığı, yerel kalkınma, COVID-19’un filantropiye etkisi ve sınır ötesi bağışçılık gibi konularda oturumların gerçekleşeceği sempozyum tüm dünyadan katılımcıların erişimine açık olacak.

Program

Sempozyum programı, katılımcı ülkeler ve içerik saatlerine dair ayrıntılı bilgi içeren sempozyum ajandasını incelemek için tıklayınız.

Katılım

Sempozyuma katılmak, oturumları canlı olarak takip etmek veya sonrasında sempozyum kütüphanesine yüklenecek içeriklere ulaşmak için bu bağlantıdan kayıt yaptırabilirsiniz.