Paylaşma Günü Tanıtım Toplantısına Davetlisiniz

Yılda bir gün bağışçılığı ve gönüllülüğü kutladığı ve teşvik ettiği kolektif bir bağışçılık kampanyası olan #PaylaşmaGünü, 30 Kasım 2021’de Türkiye’de ikinci kez kutlanacak. Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı'nın (TÜSEV) yürüttüğü Paylaşma Günü'nün 2021 yılı hazırlıkları için tanıtım toplantıları Eylül ayının üçüncü haftasında gerçekleşecek.

Bireylerin, ailelerin, sivil toplum kuruluşlarının, toplum liderlerinin, özel sektörün, eğitim kurumlarının ve daha pek çok paydaşın bir araya gelerek yılda bir gün bağışçılığı ve gönüllülüğü kutladığı ve teşvik ettiği kolektif bir bağışçılık kampanyası olan Paylaşma Günü, 30 Kasım 2021’de Türkiye’de ikinci kez kutlanacak.

Bugün 70’ten fazla ülkede uygulanan Giving Tuesday’in Türkiye uygulaması olan ve ülke liderliğini TÜSEV’in yürüttüğü Paylaşma Günü herkesin katılımına açık bir hareket olma özelliği taşıyor.

Geçen yıl  yüzden fazla kurumun ve kuruluşun katıldığı #PaylaşmaGünü’nün 2021 yılı hazırlıkları için tanıtım toplantıları Eylül ayının üçüncü haftasında gerçekleşecek.

Toplantılarda #PaylaşmaGünü ile ilgili detaylı bilgi verilerek, kuruluşların soruları yanıtlanacak. Sivil toplum kuruluşları, özel sektör kuruluşları ve eğitim kurumları için ayrı olarak düzenlenecek toplantıların tarihleri ve saatleri aşağıdaki gibi:

  • Sivil Toplum Kuruluşları için #PaylaşmaGünü 22 Eylül Çarşamba: 14:00-15:00
  • Özel Sektör Kuruluşları için #PaylaşmaGünü 23 Eylül Perşembe: 10:00-11:00
  • Eğitim Kurumları için #PaylaşmaGünü 24 Eylül Cuma: 14:00-15:00
Katılım

Toplantılara kayıt yaptırmak için tıklayınız.