Kaos GL Medya Okulu Başlıyor

Kaos GL'nin organize ettiği görsel tasarım ve dijital içerik üzerine beş haftalık çevrimiçi Medya Okulu’na kayıtlar başladı. 29 Eylül-27 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan eğitimlere son başvuru tarihi 24 Eylül 2021.

Kaos GL Derneği’nin her yıl internet gazetesi KaosGL.org gönüllü muhabir ve yazar ağını güçlendirmek, LGBTİ+’ları kendi hikayelerini yazmaya teşvik etmek, hak temelli haberciliği yaygınlaştırmak için düzenlediği LGBTİ+ Medya Okulu’nun beş haftalık programına kayıtlar başladı.

Dijital iletişim uzmanı Özgür Mehmet Kütküt’ün yürüteceği beş haftalık program kapsamında görsel tasarım ve hikaye anlatıcılığının temelleri anlatılacak. Canva ile tasarım, video ve animasyon araçları, tasarımda renk uyumu, görsel düzenleme, bilgiyi tasarlamak için araçların tanıtılacağı programın tamamına katılanlara sertifika da verilecek.

29 Eylül Çarşamba 19.30’da başlayacak Medya Okulu, beş hafta boyunca her Çarşamba teorik ve uygulamalı çevrimiçi oturumlarla devam edecek.

Eğitimin Detayları 

Eğitimin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru
  • Katılımcı sayısının sınırlı olduğu okula başvurular için son tarih ise 24 Eylül Cuma. Başvuranların tüm programa katılması ve verilen ödevleri yaparak gelmesi gerekiyor.
  • Başvurmak için tıklayın.