‘Kimlik’ Temalı Kolektif Öğrenme Deneyimine Davetlisiniz

Kimlik nedir? Kimliklilik varoluşun olmazsa olmazı mıdır? Kim-liğimizi nasıl kuruyoruz? Kimliğimizi biz mi kuruyoruz yoksa ötekiler mi bizim için bir kimlik inşa ediyor? Kimliğimizi neler oluşturuyor? Kimliğimizi oluşturan özellikler zamanla değişip yeniden şekillendirilebilir mi? Yoksa değişmez kimlik özelliklerimiz var mı? 

Bu soruları ve daha nicelerini hep birlikte düşünmek üzere beraberce Akademi’nin ‘Kimlik’ temalı kolektif öğrenme deneyimine davetlisiniz. Beraber soruları genişletmek, kolektif ve demokratik bir öğrenme ortamında kim-liğiniz üzerine konuşmak için katılabilirsiniz.

Başvuru için buraya tıklayınız.

Son başvuru: 8 Temmuz 2021

Değerlendirme ve sonuçların duyurulması: 10 Temmuz 2021

Program Gün ve Saatleri:

13 Temmuz Salı, 14:00-18:00

14 Temmuz Çarşamba, 14:00-18:00

Oturumlar birbirinin devamı ve tamamlayıcısı niteliğinde olduğu için, grup dinamiklerini de dikkate alarak, katılımcıların programın tamamına katılması bekleniyor.

Son başvuru tarihi: 8 Temmuz Perşembe, 18:00

“Kimlik” temalı çevrimiçi kolektif öğrenme deneyimi programının kontenjanı 15 kişi ile sınırlıdır.

Kolektif öğrenme deneyimi izleği, detaylı takvim ve beraberce Akademi’ye erişim detayları katılım başvuru değerlendirme süreci ardından paylaşılacak.

Katılım başvurularını değerlendirmede farklı şehirlerden ve arka planlardan katılımı ve cinsiyet eşitliğini esas alacak.

Sorularınız ve detaylı bilgi için lütfen akademi@beraberce.org.tr e-posta adresinden iletişime geçin.