beraberce Barış Akademisi Başlıyor

beraberce Akademi 2021’deki ilk kolektif öğrenme deneyimi programını yine barış teması ile gerçekleştiriyor. Son başvuru tarihi 27 Ocak Çarşamba, 23:59.

Barış kültürü, özgürlük, sorumluluk, hafıza, kimlik ve perspektif temalarında gerçekleşmekte olan kolektif öğrenme deneyimi süreçlerini çevrimiçi (online) öğrenme platformu beraberce Akademi’ye taşıyan beraberce Derneği, beraberce öğrenmek, soru sormak, ezber bozmak, demokratik ve bağımsız bir tartışma alanında buluşarak müşterek bir yaşamın inşasına dair yeni yolları aramak için herkesi yine beraberce Akademi’ye davet ediyor.

Barış Akademisi çevrimiçi kolektif öğrenme deneyimi programı hafta içi ve hafta sonu olmak üzere 30’ar kişilik kontenjan ile 2 grupla gerçekleşecek.

Hafta sonu grubu:

30 Ocak Cumartesi ve 7 Şubat Pazar

10:30-16:00

Hafta içi grubu:

1 Şubat Pazartesi, 3 Şubat Çarşamba, 9 Şubat Salı ve 11 Şubat Perşembe

19:00-21:30

Bu saatler arasında hafta içi senkron (eş zamanlı) olarak planlandı.

Ayrıca, ilgili döneme yayılacak biçimde katılımcıların kendi zaman planları doğrultusunda takip edecekleri toplamda 60 dk’lık asenkron (eş zamanlı olmayan) öğrenme etkinliği öğrenme deneyimi programı içinde yer alıyor.

Kolektif öğrenme deneyimi izleği, detaylı takvim ve beraberce Akademi’ye erişim detaylarını katılım başvuru değerlendirme süreci ardından paylaşılacak.

Katılım başvurularını değerlendirmede farklı şehirlerden ve arka planlardan katılımı ve cinsiyet eşitliğini esas alınıyor.

Başvuru

27 Ocak Çarşamba, 23:59’a kadar buradan başvuruda bulunabilirsiniz.

Katılımcılardan programın tümüne katılımlarını bekleniyor.

Sorularınız ve detaylı bilgi için kademi@beraberce.org.tr e-posta adresinden iletişime geçebilirsiniz.