Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu Yaz 2020 Eğitimi İçin Başvurular Açıldı!

Boğaziçi Üniversitesi’nde 6 – 13 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek olan yaz programı için başvurular başladı.

Yaz programına, hâlihazırda siyasi partilerde, sivil toplum örgütlerinde ve yerel yönetimlerde çalışmakta olan veya çalışmayı planlayan 25-35 yaş arasındaki gençler başvurabilir. 35 kişilik program için gelen başvurular arasında bir değerlendirme yapılacak ve İstanbul ile Ankara dışındaki şehirlerden gelen başvurulara öncelik verilecek. Katılımcıların konaklama, yol ve yemek masrafları Boğaziçi Avrupa Siyaset Okulu tarafından karşılanacak.

Yaz 2020 Eğitim Programı için başvurular 29 Nisan 2020 tarihi itibariyle açılmış olup, 21 Mayıs 2020, saat 18.00′e kadar devam edecek.

Başvuru yapmak isteyen adayların başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmekte. İlk aşamayı geçen adaylar 31 Mayıs 2020, Pazar günü internet üzerinden yapılacak olan sınava davet edilecekler. Sonuçlar 12 Haziran 2020 tarihine kadar e-mail yoluyla bildirilecek.

Önemli uyarı!

Ülke ve dünyadaki halk sağlığı gelişmelerinin, eğitimin 6-13 Eylül tarihlerinde yapılmasını imkansız kılması durumunda, azami zaman öncesinde programa kabul edilen katılımcılar haberdar edilecek.

Başvurular ile ilgili detaylı bilgi için Sık Sorulan Sorular sayfasını ziyaret edebilir ve tanıtım filmine göz atabilirsiniz.