Avrupa Siyaset Okulu’nun Yaz 2024 Eğitimi için Başvurular Açıldı

Avrupa Siyaset Okulu, 18-25 Ağustos 2024 tarihlerinde düzenleyeceği 8 günlük programı için başvuruları almaya devam ediyor. Programa son başvuru tarihi 14 Nisan!

Program boyunca Türkiye’nin önde gelen akademisyen ve uzmanları ders verecek, insan haklarından dış politikaya, seçmen eğilimlerinden sosyal politikalara, çok çeşitli konu başlıkları altında dersler yapılacak.

Okulun Yaz 2024 Eğitimi’ne hâlihazırda siyasi partilerde, sivil toplum örgütlerinde ve yerel yönetimlerde çalışmakta olan veya çalışmayı planlayan 25-35 yaş arasındaki gençler başvurabilir. Program 30 kişiliktir. Gelen başvurular arasında bir değerlendirme yapılacak ve İstanbul ile Ankara dışındaki şehirlerden gelen başvurulara öncelik verilecek.

Katılımcıların konaklama, yol ve yemek masrafları Avrupa Siyaset Okulu tarafından karşılanacak.

Program için başvurular 15 Mart tarihi itibarıyla açılmış olup, 14 Nisan 2024, saat 21.00’e kadar devam edecek. Başvuru yapmak isteyen adayların başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmekte. İlk aşamayı geçen adaylar 28 Nisan Pazar günü internet üzerinden yapılacak olan sınava davet edilecekler. Sonuçlar 13 Mayıs haftası içerisinde e-mail yoluyla bildirilecek.

Başvurular ile ilgili detaylı bilgi için Sık Sorulan Sorular sayfasını ziyaret edebilir ve sosyal medya hesaplarımızı takip edebilirsiniz. Sorularınız için iletisim@avrupasiyasetokulu.org adresine e-mail gönderebilirsiniz.