Avrupa Siyaset Okulu’nun Güz 2022 Eğitimi için Başvurular Açıldı

Avrupa Siyaset Okulu’nun 2022 yılında gerçekleştireceği eğitim programlarından ikincisi için başvurular açıldı!

25 Eylül – 2 Ekim tarihleri arasında Arter’de düzenlenecek programda Türkiye’nin önde gelen akademisyen ve uzmanları ders verecek, insan haklarından dış politikaya, seçmen eğilimlerinden sosyal politikalara, çok çeşitli konu başlıkları altında dersler yapılacak.

Okulun Güz Eğitimi’ne hâlihazırda siyasi partilerde, sivil toplum örgütlerinde ve yerel yönetimlerde çalışmakta olan veya çalışmayı planlayan 25-35 yaş arasındaki gençler başvurabilir. Programımız 30 kişiliktir. Gelen başvurular arasında bir değerlendirme yapılacak ve İstanbul ile Ankara dışındaki şehirlerden gelen başvurulara öncelik verilecektir. Katılımcıların konaklama, yol ve yemek masrafları Avrupa Siyaset Okulu tarafından karşılanacaktır.

Program için başvurular 9 Haziran 2022 tarihi itibariyle açılmış olup, 30 Haziran 2022, saat 16.00’a kadar devam edecektir. Başvuru yapmak isteyen adayların başvuru formunu eksiksiz doldurmaları gerekmektedir. İlk aşamayı geçen adaylar 10 Temmuz 2022 günü internet üzerinden yapılacak olan sınava davet edileceklerdir. Sonuçlar 22 Temmuz tarihine kadar e-mail yoluyla bildirilecektir.

Başvurular ile ilgili detaylı bilgi için Sık Sorulan Sorular sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Sorularınız için iletisim@avrupasiyasetokulu.org adresine e-mail gönderebilirsiniz.