Sivil Sesler Festivali Başlıyor

10 Mayıs 2019
Geçmiş yıllarda Türkiye’den ve Dünyadan sivil toplum aktörlerinin sesleri ve renklerinin bir araya getirildiği Sivil Sesler Festivali, 28-29 Haziran 2019 tarihleri arasında İstanbul’da Uniq Hall’de düzenlenecek. 

Dördüncüsü düzenlenecek Sivil Sesler Festivali bu yıl hem sivil toplum örgütlerinin varoluş sebeplerini yeniden hatırlamak hem de bu varoluşun vazgeçilmez olduğunu hatırlatmak fikri üzerine inşa ediliyor. Bu yıl Sivil Sesler’de Türkiye’nin dört bir yanından sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle sivil toplumun dünden bugüne yarattığı değişimleri tartışılacak.

İçinde yaşadığımız gezegene, ülkeye, topluma, sanata, bilime, şimdiki ve gelecek kuşaklara, kadınlara, gençlere, en zor durumda kalmışlara, gidecek başka yeri olmayanlara sivil toplumun katkıları değerlendirilip, gelecek için potansiyelleri keşfe çıkılacak.     

Festivale katılmak isteyen sivil toplum örgütleri başvuru formunu  22 Mayıs Çarşamba günü saat 20:00’ye kadar doldurabilirler. Değerlendirme sonrasında festival katılımcısı örgütlere 31 Mayıs Cuma günü e-posta aracılığıyla bilgilendirme yapılacaktır.

Festivalle ilgili aklınıza takılan sorular için lütfen bakınız.

Danışmak istediğiniz her türlü konu için sivilsesler@stgm.org.tr adresinden e-posta iletebilirsiniz.  

Detaylı bilgi için http://www.sivilseslerfest.org/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Sivil Toplum Sensin: katılım, iyilik, güzellik #Seninsesinde