Dernekler için Yasal ve Mali Mevzuat Atölyesi

TÜSEV’in, Yasal Çalışmalar program alanı altında yürüttüğü ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Sivil Toplum için Elverişli Ortamın İzlenmesi ve Geliştirilmesi Projesi kapsamında düzenlediği Dernekler için Yasal ve Mali Mevzuat Atölyelerinin ikincisi 7 Şubat Perşembe günü, 09:00-18.00 saatleri arasında Ankara’da(Gordion Otel, Tunalı Hilmi Cad. Büklüm Sokak No.59 Kavaklıdere) gerçekleşecek.

Atölyede, örgütlenme özgürlüğüne ilişkin uluslararası standartların tanıtılmasının yanı sıra dernekleri ilgilendiren yasal ve mali mevzuat hakkında bilgilendirme yapılacak ve deneyim paylaşımında bulunulacak. Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki duyuru metnini inceleyebilirsiniz.

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı – Dernekler için Yasal ve Mali Mevzuat Atölyesi Duyuru Metni

Atölyeye katılım için başvuru koşulları aşağıdaki gibidir:

  • Yalnızca Ankara’da ve İç Anadolu Bölgesi’nin çevre illerinde faaliyet gösteren derneklerin başvurusu kabul edilecektir.
  • Katılımcı sayısı sınırlı olduğundan her dernekten yalnızca bir katılımcı kabul edilecektir.
  • Derneğin yönetim veya karar organlarında görev yapan ve/veya dernek adına yasal mevzuata ilişkin sorumlulukları yürüten kişilerin katılımına öncelik verilecektir.
  • Yasal mevzuat alanında kapasite geliştirmeye ihtiyaç duyan küçük-orta ölçekli ve hak temelli çalışan derneklerin katılımına öncelik verilecektir.
  • Ankara çevre illerinden gelecek katılımcıların yol ve konaklama masrafı karşılanacaktır.

Atölyeye katılmak isteyenlerin 23 Ocak 2019 Çarşamba günü saat 18.00’e kadar bu bağlantıda yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir. Yalnızca eksiksiz olarak doldurulan başvuru formları değerlendirmeye alınacak ve başvurusu kabul edilen derneklere e-posta yoluyla iletişime geçilecektir. Atölye ve başvuru formu ile ilgili sorularınız için nazli@tusev.org.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler