Sürdürülebilirlik için Mühendislik Çözümler Atölyesi

Sürdürülebilirlik Adımları Derneği ve Grundfos, Poul Due Jensen Vakfı’nın desteğiyle 4 Ekim 2023’te Van’da Sürdürülebilirlik için Mühendislik Çözümler Atölyesi düzenliyor.

Sürdürülebilirliğin Sorumlu Mühendisleri Projesi, Van Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Van’da gerçekleşiyor. Proje, sürdürülebilirlik ve mühendislik arasındaki ilişkiye dikkat çekmeyi, genç mühendislerin çevresel ve sosyal problemler karşısında çözümler üretmelerini amaçlıyor.

Çözümler Atölyesi’nde “Su Kullanımı ve Yönetimi”, “Enerji Verimliliği”, “Atık Yönetimi”, “Kentlerin İklime Uyumu ve Dirençlilik” ve “İklim Değişikliğinin Kadınlar ve Kız Çocukları Üzerindeki Etkileri” başlıklarında yaratıcı ve yenilikçi çözümler üretilecek.

Katılımcılar aynı zamanda; atölyeye katılan uzmanlarla beyin fırtınası yapma, onların geri bildirimlerini alma ve kariyer yolculuklarını dinleme fırsatını yakalayacaklar.

Atölye, mühendislik fakültesi öğrencisi, yeni mezun veya çalışan; çevresel ve toplumsal sorunların farkında olan ve bu sorunlara çözüm üretmek isteyen 18-30 yaş arasındaki herkese açıktır.

Atölye günü ve saati: 04 Ekim 2023, Çarşamba | 14:00 – 18:00

Atölye yeri: Van Ticaret ve Sanayi Odası

Adres: İskele Caddesi No:51 İpekyolu / VAN

Atölyeye kayıt için buraya tıklayabilirsiniz.

Son Kayıt Tarihi: 2 Ekim 2023, Pazartesi 17:00

Atölyeye katılım ücretsizdir.

Atölye katılımcılarına katılım belgeleri e-posta ile iletilecektir.

Sorularınız için info@surdurulebilirlikadimlari.org adresinden iletişime geçebilirsiniz.