Kanserli Çocuklara Umut Vakfı Bayram Bağışlarınızla Çocuklara ve Ailelerine Destek Oluyor

Bayramlar paylaşmanın, dayanışmanın ve en önemlisi umudu çoğaltmanın en güzel zamanı.

Kanser tedavisi için şehir dışından gelen ve ailesi ekonomik olarak zor durumda olan çocuklara uygun tedavi ortamını sağlamak amacıyla çalışmalar yürüten Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) bu bayram herkesi 800 TL’lik kurban bağışıyla, kurban kesimi yapılmaksızın, hem çocuklara hem de ailelerine umut olmaya davet ediyor.

Bu bayram kurban bağış bedelini KAÇUV’a bağışlayanlar, tedavisi devam etmekte olan hasta çocukların aileleri ile birlikte konaklama imkânı bulduğu I. Aile Evi’ne ve inşaatı devam eden II. Aile Evi’ne de destek oluyor. Bağışlar, Denizbank Zincirlikuyu Şubesi’nden ya da bagis.kacuv.org adresinden yapılabiliyor.

2000 yılından bu yana çoğunluğu şehir dışından gelen ve ekonomik nedenlerle tedavileri aksama riski taşıyan çocuklara uygun tedavi ortamının yaratılmasını sağlamak için faaliyet gösteren KAÇUV, Kurban Bayramı’nda yapılan 800 Türk Lirası kurban bedeli bağışlarını, kurban kesimi yapılmadan, I. Aile Evi’ne ve inşaatı devam eden II. Aile Evi’ne aktarıyor.

Kanserli çocuklar ve aileleri için konaklama, gıda, temizlik, sosyal alanlar, mutfak, kısmi giyim, eğitim desteği ve psiko-sosyal destek gibi ihtiyaçlarını ücretsiz karşılayan I. Aile Evi’ne ve inşaatı devam eden II. Aile Evi’ne katkıda bulunmak isteyen herkes, kurban bağış bedelini Denizbank Zincirlikuyu Şubesi ya da bagis.kacuv.org adresinden bağışlayabiliyor.

Bağışlarınız II. Aile Evi’nin inşaatına harç olsun

2012 Mart ayında düzenlenen kampanyalar ve İstanbul Valiliği’nin destekleri ile inşa edilen ilk Aile Evi, maddi durumu yetersiz olan ancak çocuklarının kanser tedavileri için şehir dışından gelmek zorunda kalan ailelere çocuklarıyla birlikte hiçbir ücret ödemeksizin konaklama, gıda, temizlik, sosyal alanlar, mutfak, kısmi giyim, psiko-sosyal hizmetler ve eğitim desteği sağlıyor. Avrupa yakasında yer alan Aile Evi’nin gördüğü yoğun ilgi ve talep nedeniyle ikincisi de Anadolu Yakası’nda, Pendik’te inşa ediliyor. 2. Aile Evi bittiğinde 6 katlı, 22 odalı bir kompleks olacak. Her katta 4 aile odası ve en üst katta da büyük bir oyun odasının yer alacağı 2. Aile Evi’nde, anneler için atölye alanı, sınıf, bilişim odası ve psikolog odası da olacak ve 22 aile rahatlıkla konaklayabilecek. Aile Evlerinin aylık masraflarının tamamını bireysel ve kurumsal bağışlar ile karşılanıyor.

KAÇUV Hesap Bilgileri:

DENİZBANK ZİNCİRLİKUYU ŞUBESİ

Hesap No: 9142-439719-351

IBAN: TR08 0013 4000 0004 3971 9000 04

KAÇUV İletişim: 0 212 291 31 10

www.kacuv.org

Kaynak: Sivilalan