CİSST/TCPS’den Belgesel Gösterimi ve Söyleşi: Bir Adım Ötesi

Türkiye Hapishane Çalışmaları Merkezi hapishane konulu belgesel ve film gösterimlerinin ikincisini gerçekleştiriyor: CİSST/TCPS bünyesinde kurmuş olduğumuz Hapishane Çalışmaları Kütüphanesi’nde, gerçekleşecek belgesel ve film gösterimleri bu sefer kadın mahpuslara odaklanıyor. Yönetmenliğini ve yapımcılığını Tülin Dağ’ın gerçekleştirdiği ” Bir Adım Ötesi” isimli belgesel, Türkiye’de 20’li yaşlarında hapishaneye girip 30’lu yaşlarında çıkan 3 kadının hapishanedeki ve hapishaneden sonra […]

Türkiye Hapishane Çalışmaları Merkezi hapishane konulu belgesel ve film gösterimlerinin ikincisini gerçekleştiriyor:

CİSST/TCPS bünyesinde kurmuş olduğumuz Hapishane Çalışmaları Kütüphanesi’nde, gerçekleşecek belgesel ve film gösterimleri bu sefer kadın mahpuslara odaklanıyor.

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Tülin Dağ’ın gerçekleştirdiği ” Bir Adım Ötesi” isimli belgesel, Türkiye’de 20’li yaşlarında hapishaneye girip 30’lu yaşlarında çıkan 3 kadının hapishanedeki ve hapishaneden sonra farklılaşan yaşamlarına odaklanmaktadır.

Belgeselde hapishane deneyimini dinleyeceğimiz Ayşe Tepe de tanışmak ve sonrasında bir söyleşi gerçekleştirmek için bizlerle olacak.

Tarih: 2 Şubat Cuma 18:00

Yer: Türkiye Hapishane Çalışmaları Merkezi Beyoğlu/İST