‘İslami Muhalefetin Düzenle İmtihanı ve Mazlum-Der Deneyimi’ paneli

Hak ve Adalet Platformu, bu pazar, Ahmet Faruk Ünsal, Cihangir İslam ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun konuşmacı olarak  katılacağı  ‘İslami Muhalefetin Düzenle İmtihanı ve Mazlum-Der Deneyimi’ başlıklı bir panel düzenliyor. Hak ve Adalet Platformu’nun panel çağrısı şöyle:  Türkiye tarihi referanduma giderken, bütün toplumsal kesimler üzerindeki baskı katlanarak artmaya devam ediyor. Özellikle İslami kesimlerin içinde yaşanan kırılmalar, bu dönemi anlamak […]

Hak ve Adalet Platformu, bu pazar, Ahmet Faruk Ünsal, Cihangir İslam ve Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun konuşmacı olarak  katılacağı  ‘İslami Muhalefetin Düzenle İmtihanı ve Mazlum-Der Deneyimi’ başlıklı bir panel düzenliyor. Hak ve Adalet Platformu’nun panel çağrısı şöyle: 

Türkiye tarihi referanduma giderken, bütün toplumsal kesimler üzerindeki baskı katlanarak artmaya devam ediyor. Özellikle İslami kesimlerin içinde yaşanan kırılmalar, bu dönemi anlamak açısından çok belirleyici olmaktadır.

Mazlum-Der’in son yaşadığı tasfiye süreci bu anlamda simgesel özellikler taşımaktadır. Bu tasfiye sürecini, İslami kesimlerin yaşadığı kırılmaları, OHAL koşullarında referandumu ve elbette daha fazlasını konuşup tartışacağımız panelimize hepinizi bekliyoruz.

Konuşmacılar:

Ahmet Faruk Ünsal (İnsan Hakları Savunucusu)

Cihangir İslam (Prof., Has Parti Kurucusu, Hak ve Adalet Platformu)

Ömer Faruk Gergerlioğlu (Dr., Hak ve Adalet Platformu)

TARİH: 2 Nisan Pazar 2017

SAAT: 18.30

YER: Aktürk Düğün Salonu (Halk Cd. No:17, Doğancılar, Üsküdar)

İLETİŞİM: 0545 942 42 39