Seks İşçileri İçin Cinsel Sağlık Bilgilendirme Kitapçığı Yayımlandı!

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu ve Hollanda Büyükelçiliği’nin desteği ile Kırmızı Şemsiye tarafından uygulanan “Türkiye’de Seks İşçilerinin Cinsel Sağlık Durumunun İyileştirilmesi Projesi” kapsamında Türkiye’deki seks işçilerinin kullanımı için Cinsel Sağlık Bilgilendirme Kitapçığı hazırlandı. Yayında, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, korunma yöntemleri, sağlık merkezleri, savunuculuk ve benzeri konularda yönlendirici bilgiler yer alıyor. Yayının basılı kopyalarına Kırmızı Şemsiye’den ulaşabilirsiniz. […]

Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu ve Hollanda Büyükelçiliği’nin desteği ile Kırmızı Şemsiye tarafından uygulanan “Türkiye’de Seks İşçilerinin Cinsel Sağlık Durumunun İyileştirilmesi Projesi” kapsamında Türkiye’deki seks işçilerinin kullanımı için Cinsel Sağlık Bilgilendirme Kitapçığı hazırlandı.

Yayında, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, korunma yöntemleri, sağlık merkezleri, savunuculuk ve benzeri konularda yönlendirici bilgiler yer alıyor.

Yayının basılı kopyalarına Kırmızı Şemsiye’den ulaşabilirsiniz. Ankara’da değilseniz, Ofis Koordinatörümüz Tolga Tuneli’ye ulaşıp yayından talep edebilirsiniz: tolga.tuneli@kirmizisemsiye.org; 03124199291; 05389734800.

Yayının PDF versiyonuna indirmek için kirmizisemsiye.org

Yayın içeriği veya yürütülen proje ile ilgili sorularınız için Kemal Ördek’e ulaşabilirsiniz: kemal.ordek@kirmizisemsiye.org.