Factory 2020 Katılımcılarını Arıyor

Teyit, yanlış bilgi sorununa yönelik yeni çözüm adaylarının geliştirilmesi için geçen yıl başlatmış oldukları Factory programı için bu yılki katılımcılarını arıyor.

Geçen yıl İstanbul ve Ankara’da farklı disiplinlerden yaklaşık 50 katılımcıyla düzenlenen atölyenin Ankara’da düzenlenen final etkinliğinde programa katılan gruplar geliştirdikleri prototipleri toplulukla paylaşma imkanı buldular. 

Bu yıl Impact Hub İstanbul ortaklığıyla programı geliştirerek yanlış bilgi sorununa yönelik ortaya çıkan çözüm fikirlerine iş geliştirme konusunda da destek olunacak. Bu konuda fikri olmayıp, fikir geliştirmek isteyenler için 15 Şubat 2020’de Eskişehir Tepebaşı Belediyesi Sosyal Kuluçka Merkezi’nde, 22 Şubat 2020’de Teyit Ankara ofisinde Fikir Geliştirme Atölyesi düzenlenecek.

Atölyelere yanlış bilgi sorununa yönelik fikir üretmek isteyen ve disiplinler arası çalışmaya yatkın herkes başvurabilir. Atölyelerde veya atölye dışında üretilen fikirler arasından seçilenler Ankara’daki Bootcamp’e davet edilecek ve yanlış bilgi sorunuyla ilişkili fikirleri üzerine çalışarak yeni işler geliştirecekler. 

10-12 Nisan 2020’de Ankara’da gerçekleşecek Bootcamp’e yanlış bilgi sorununun çözümüne yönelik uygulanabilir ve yenilikçi fikri olan ve 2-4 kişiden oluşan ekipler başvurabilir. Bootcamp sonrası iki ekibi kuluçka programına alacak, işlerini hayata geçirebilmeleri için başlangıç hibesi ve mentörlük desteği sağlanacak.

Detaylı bilgi ve başvuru için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

Etiketler