Yönetişim Yüz Bir Eğitim Programı Başlıyor

Öğrenci kulüplerinde veya sivil toplumda inisiyatif alan yeni nesil liderler! Bugünü ve geleceği sizler şekillendiriyorsunuz. Toplumun yaşayacağı ortamı daha iyi şekillendirebilmek için sorumlu liderlik kavramını daha iyi anlamanız ve uygulamanız  çok gerekli. Sürdürülebilir bir geleceği inşa ederken de yönetişim kavramı çok önemli bir noktada duruyor. Yeni nesil sorumlu liderler, bir komutan gibi tek sesle yönetmektense […]

Öğrenci kulüplerinde veya sivil toplumda inisiyatif alan yeni nesil liderler!

Bugünü ve geleceği sizler şekillendiriyorsunuz. Toplumun yaşayacağı ortamı daha iyi şekillendirebilmek için sorumlu liderlik kavramını daha iyi anlamanız ve uygulamanız  çok gerekli.

Sürdürülebilir bir geleceği inşa ederken de yönetişim kavramı çok önemli bir noktada duruyor. Yeni nesil sorumlu liderler, bir komutan gibi tek sesle yönetmektense bir orkestra şefi gibi birçok sesi uyum içerisinde yönlendirebilmeli. Neden mi?

Çünkü, yönetişim sayesinde tüm paydaşlarının güvenini kazanabilen kurumlar ve liderler daha başarılı oluyor. Yönetişimi benimsemenin en iyi yolu onu deneyimlemek. Yönetişim 101 de bu yüzden yönetişimi birlikte uygulayabileceğiniz bir eğitim programı tasarladı.

Peki bu programın size ve kulübünüze faydası ne?

YÖN101 kulüp stratejinizi oluştururken, gönüllülerinizi, paydaşlarınızı, süreçleri ve bütçenizi en etkili şekilde yönetmenize katkı sağlıyor. Ve tüm bunları kulübünüzdeki ekip arkadaşlarınızla yaptığınız takım çalışmalarıyla deneyimletiyor. Size de iyi yönetişim bakış açısıyla liderlik becerilerinizin sürekli gelişiminde destek oluyor.

Eğitim programı ücretsizdir.

Programa başvuru için tıklayınız.

Son başvuru tarihi: 22 Eylül

İletişim için: yon101egitimi@gmail.com

Sosyal medya: Instagram  – TwitterFacebook