STOK Herkes Plan Sever Yüz Yüze Eğitimleri Başvuruları İçin Son 3 Gün!

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (STGM) Avrupa Birliği tarafından desteklenen Sivil Toplum Kapasite Güçlendirme Merkezi Projesi kapsamında düzenleyeceği STOK Herkes Plan Sever eğitim programı için başvuruları almaya devam ediyor. 

Ankara’da  yüz yüze gerçekleştirilecek olan eğitim programına başvuru için son tarih 14 Ekim 2022 Cuma saat 23:59.

Uzun dönemli eğitim programı olarak tasarlanan Herkes Plan Sever eğitimleri Ekim 2022 – Ocak 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Planlanan derslerin tarihleri şöyle;

26-27-28 Ekim 2022 201- Stratejik Plan Yönetimi
24-25-26 Kasım 2022 202- İzleme ve Değerlendirme
21-22-23 Aralık 2022 203- Proje Döngüsü Yönetimi 
25-26-27 Ocak 2023 204- Proje Yönetimi
Ne Öğreneceksiniz?

Herkes Plan Sever içinde;

  • Durum, paydaş, sorun, hedef, strateji, faaliyet, bütçe ve kaynak gibi temel analiz kavramlarını öğreneceksiniz.
  • Temel analizlerin Stratejik Planlama ile olan ilişkisini kavrayacak, planlama becerilerinizi geliştireceksiniz.
  • Proje Döngüsü Yönetimi ile ilgili temel kavramları, mantıksal çerçeve yaklaşımını, faaliyet planı ve bütçe hazırlığını uygulamalı olarak öğrenecek, bir projenin sürdürülebilirliği, izlenmesi ve değerlendirilmesi için gerekli bilgileri edineceksiniz. 
  • Proje yönetimi bileşenlerini ve aralarındaki ilişkiyi kavrayacak, kavram-zaman-kaynak yönetimi konusunda bilgileriniz artacak ve proje yönetme becerilerinizi geliştireceksiniz. 
  • İzleme ve değerlendirme kavramlarını tanımlayacak, izleme ve değerlendirme süreçleri, içerisindeki bileşenleri öğrenecek, farklı düzeylerdeki izleme ve değerlendirme faaliyetleri hakkında bilgi edineceksiniz. 
Nasıl Başvurabilirsiniz?

Başvuru yapabilmek için ilk olarak STOK Öğrenme Platformu’na kaydolmanız gerekiyor. Sisteme kayıt olduktan sonra kalan adımları takip ederek başvuru formuna ulaşabilirsiniz. Başvurunuzu yaptığınız sırada STOK Öğrenme Platformu’ndaki çevrim içi içerikleri bitirmiş olmanız size öncelik sağlayacaktır.  

Detaylı bilgi için buraya tıklayınız.