Öğretmenler Eğitimi Yeniden Düşünmeye Çağırıyor!

Öğretmen Ağı’nın “Eğitimi Yeniden Düşün” ana başlığında Değişim Elçisi öğretmenleri, Ağı'ın paydaşlarını ve destekçilerini bir araya getirecek. Bağlantılar isimli ve 6 bölüm sürecek seri 26 Kasım 2020’de saat 19.00’da Öğretmen Ağı Youtube kanalından yayınlanacak.

Öğretmen Ağı, pandeminin ilk günlerinden bu yana, öğretmenlerin ihtiyaçlarını ve deneyimlerini dinliyor, paydaşlarına kulak veriyor: ortaya çıkan ortak mesaj şu oldu: “Hepimizin eğitimde rolleri değişti, sorumlulukları dönüştü. Eğitimi yeniden düşünmemiz lazım.”

Eğitimi yeniden düşünmeyi sadece öğretmenlerin değil, eğitimle ilgilenen herkesin bir sorumluluğu olarak gören Öğretmen Ağı, hem Değişim Elçisi öğretmenlerin, hem de kendilerine destek olan vakıfların yönlendirmesiyle, bu tartışmayı tüm kamuoyunun gündemine taşımak üzere “Bağlantılar” isimli yeni bir panel serisine başlıyor.

“Eğitimi Yeniden Düşün” ana başlığında Değişim Elçisi öğretmenleri, Ağ’ın paydaşlarını ve destekçilerini bir araya getirecek. 6 bölüm sürecek seri, sırasıyla, “Öğretmenliği”, “Okulu”, “Veli Olmayı”, “Eğitimin İçeriğini”, “Öğrenciliği”, “Başarıyı” #YenidenDüşün başlıklarıyla, 2 haftada bir düzenlenecek.

Öğretmenliği #YenidenDüşün başlıklı ilk bölüm, 26 Kasım Perşembe günü saat 20.00’da Öğretmen Ağı Youtube kanalından yayınlanacak. Değişim Elçisi Hamide Tıpırtın, Sabancı Vakfı Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan ve Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tülin Şener’in konuk olacağı bölümde, moderasyonu Öğretmen Ağı Genel Koordinatörü Buket Sönmez üstlenecek.

Programı 26 Kasım 2020’de saat 19.00’da Öğretmen Ağı Youtube kanalından izleyebilirsiniz.