3. Uluslararası – 21. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi

Halk Sağlığı Uzmanları Derneği (HASUDER) tarafından düzenlenen 3. Uluslararası - 21. Ulusal Halk Sağlığı Kongresi, 26 - 30 Kasım 2019 tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek. Bu yılki kongrenin ana temasını “Geleceği Birlikte Kurmak: Halk Sağlığında Çok Sektörlü Yaklaşım” olarak belirlendi.

HASUDER çalışmalarının merkezini “Geleceği inşa etmek” olarak kurguluyor. Geleceği kurmak için birlikte çalışmanın yeni yollarını oluşturma fırsatı sunan kongrede, iklim değişikliği, ortaya çıkan bulaşıcı hastalıklar, göç ve bulaşıcı olmayan hastalıkların küresel salgını gibi ortak zorluklara çözüm aranacak.

Halk Sağlığı Uzmanları Derneği yıllık kongreleri, Türkiye’den ve dünyadan halk sağlığı profesyonelleriyle tanışmak ve paylaşımlarda bulunmak için büyük bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Delegeler arasında halk sağlığı ve diğer birçok ilgili alanda araştırmacılar, politika belirleyiciler, uygulayıcılar ve eğitimciler bulunmakta. Kongreye 500’den fazla meslektaşın katılımı bekleniyor. Bu nedenle de profesyonel ağ oluşturma, arkadaşlıklar kurma ve geliştirme için mükemmel olanaklar sunmakta.

En son araştırma ve bilgileri paylaşılacak, en iyi uygulamalar teşvik edilecek ve araştırmaya dayanan halk sağlığı sorunları ve politikalarını savunulacak.

Kongreye kayıt yaptırarak katılmanın yanı sıra panel ve kongre öncesi düzenlenen kur önerilerinde bulunabilirsiniz. Detaylı bilgi, katılım ve önerileriniz için tıklayabilirsiniz.