II. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı 2-3 Mayıs’ta

Yeşil Düşünce Derneği ve Troya Çevre Derneği, II. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı’nı #SivilDüşün desteğiyle gerçekleştiriyor. Dünyadan çeşitli yenilenebilir enerji kooperatiflerinin katılacağı toplantı 2-3 Mayıs 2017 tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleşecek. Etkinlik duyurusu: 2. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı, Troya Çevre Derneği ve Yeşil Düşünce Derneği ortaklığında 2 – 3 Mayıs 2017 tarihlerinde Çanakkale Parion Hotel‘de gerçekleşiyor. […]

Yeşil Düşünce Derneği ve Troya Çevre Derneği, II. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı’nı #SivilDüşün desteğiyle gerçekleştiriyor. Dünyadan çeşitli yenilenebilir enerji kooperatiflerinin katılacağı toplantı 2-3 Mayıs 2017 tarihlerinde Çanakkale’de gerçekleşecek.

Etkinlik duyurusu:

2. Uluslararası Yenilenebilir Enerji Kooperatifleri Konferansı, Troya Çevre Derneği ve Yeşil Düşünce Derneği ortaklığında 2 – 3 Mayıs 2017 tarihlerinde Çanakkale Parion Hotel‘de gerçekleşiyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü, GÜNDER, DGRV (Almanya), REScoop.eu (Belçika), Eurosolar DK (Danimarka), WECF (Almanya), Folkecenter for Renewable Energy (Danimarka), BENG (Almanya), EM Normandie (Fransa) ve yerel kooperatif temsilcilerinin de katılacağı konferansta kooperatifçilik ve yerelde yenilenebilir enerji üretimi farklı yerel deneyimler, yerel yönetimler ve yenilikçi politikalar çerçevesinde ele alınacak.

Etkinlik sayfası için tıklayınız.
Etkinlik programı ve ayrıntıları için tıklayınız.