Empati Panayırı Başlıyor

Adamızın üzerinden güneye doğru seyahatlerine devam eden leylek kardeşlerin kanatlarından gelen sese kulak verdik ve yaz bitmeden önce çocuklar, gençler ve yetişkinler herkes adadayken hep beraber bir araya gelelim, yaz mevsimini güzel hatıralarla kapatırken, aynı zamanda kışın adamızın sokaklarında yaşayan patili dostlarımızla ilgili farkındalık yaratalım istedik.
İçerisinde çocuklar, gençler ve yetişkinler için hem öğretici hem de eğlenceli atölyelerin, söyleşilerin, sergilerin, konserlerin, yaz sinemasının, açık hava tiyatrosunun, tasarım pazarının olduğu “Hayat Birlikte Güzel!” mesajıyla 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında bir Empati Panayırı düzenliyoruz.
Panayırımız Hrant Dink Çocuk Parkı arkasındaki boş arazide gerçekleştirilecektir ve tüm etkinlikler ücretsizdir.
Empati Derneği tarafından düzenlenen bu etkinlik Sivil Toplum Geliştirme Derneği’nin Birlikte Programı kapsamında Avrupa Birliği tarafından finanse edilmektedir ve etkinliğimize Adalar Belediyesi lojistik destek vermektedir.
Haydi yazlıkçısı, kışlıkçısı, adalısı, adalı olmayanı ayrım yapmaksızın herkesi hayatı birlikte güzelleştirmeye davet ediyoruz.