KAÇUV Runatolia Maratonu’nda İyilik Peşinde Koşmaya Hazırlanıyor

İlkini 2012’de kurdukları Aile Evi’nin ikincisi için kolları sıvayan Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV), Adım Adım Yardımseverlik Koşusu’nda yer alarak, topladığı bağışlarla kanserli çocuklara umut olmayı ve ikinci Aile Evi’nin inşaatını tamamlamayı hedefliyor.

2000 yılında maddi sorunları nedeniyle kanser tedavileri aksama riski taşıyan çocuklar ve ailelerine destek sağlamak amacıyla kurulan KAÇUV, bu yıl 4 Mart’ta yapılacak 13. Runatolia Maratonu’nda adımlarını yine iyilik için atıyor. KAÇUV, İyilik Peşinde koşmak için kendi takımını kuran kurumlar ya da bireyler ile bağış toplayarak, kanser tedavisi gören çocuklara ve ailelerine umut olmayı hedefliyor. Antalya’da düzenlenecek olan 13. Runatolia koşusunda çocuklarımızın ikinci kalesi için İyilik Peşinde koşarak destek olabilirsiniz.

KAÇUV Aile Evi, kanser tedavisi için bütün düzenlerini bırakarak İstanbul’a gelen ancak ebeveynlerinin maddi sıkıntıları nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocuklar ve ailelerine konaklama, hijyen, gıda ve psikososyal destek imkanları sunan bir merkez olma özelliği taşıyor. Kanser tedavisi gören çocuk sayısının her yıl artması ve buna bağlı olarak tedavi için İstanbul’a gelen aile sayısının da artması üzerine harekete geçen KAÇUV, ilkini 2012 yılında kurduğu Aile Evi’nin ikincisini kurmayı hedefliyor.

KAÇUV’un ikinci Aile Evi’ni hayata geçirmesine destek oluyor ve Aile Evi’nde tedavileri süresince konaklayan her bir çocuğun umudu oluyor.

Runatolia’ya kayıt olmak için tıklayın.

İyilik  Peşinde Koş platformuna üye olmak için tıklayın.

Kaynak: siviltoplum.la