Haklar Projesi Video-Podcast İçerik Üreticilerini Arıyor

Haklar Projesi, 4 tematik alanı ve 3 toplumsal grubu kapsayacak şekilde video/podcast haber içerikleri üretecek ekip arkadaşları arıyor.

Haklar Projesi’nde, gençlerin İnsan Hakları İhlalleri, Ayrımcılık, Nefret Söylemi ve Nefret Suçları, Kamu Politikaları ve Uygulamaları olmak üzere 4 tematik alanı, Kadın, LGBTİ+, Din ve İnanç Grupları olmak üzere de 3 toplumsal grubu kapsayacak şekilde video/podcast haber içerikleri üretebilmeleri için uzmanlar tarafından destek sağlanacak. Üretilen video/podcast içerikleri, Haklar Projesi Sivil Gazetecilik Ağı, Haber Platformunda yayımlanacak.

Gençlik Servisleri Merkezi Derneği (GSM), Mardin Ortak Kadın İşbirliği Derneği (MOKİD) ve Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (um:ag) tarafından yürütülen proje, çevrim içi ve yüz yüze etkinlikler yoluyla eşitlik ve sıfır ayrımcılık temelinde 18-25 yaş grubu üniversite öğrencileri arasında bağ kurmayı hedefliyor.

Podcast ve Video Akışı üretmek için başvuru yapan gençlerin, 18-25 yaş grubundan üniversite öğrencisi olmaları yeterli olacak.

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

İletişim için Proje Direktör Yardımcısı Berke Yüksel’e berke@haklar.org adresinden ulaşabilirsiniz.