STÖ’ler için Üretken Yapay Zeka Webinarına Davetlisiniz

04 Temmuz 2023
Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Derneği'nin Avrupa Birliği tarafından desteklenen Sivil Toplum Kapasite Geliştirme Merkezi projesi kapsamında 11 Temmuz 2023 Salı günü 14.00- 16.00 saatleri arasında 'STÖ'ler için Üretken Yapay Zeka' başlığıyla düzenlenecek webinara davetlisiniz.

Dijital İletişim Uzmanı Özgür Kurtuluş’un katılımıyla düzenlenecek webinarın ilk bölümünde üretken yapay zekanın hızlı gelişim sürecinde sivil toplumu neler bekliyor olabilir? Yapay zeka kullanımı olarak ChatGpt ve Prompt yazma tekniklerinin getirebileceği kolaylıkları daha yakından tanımak nasıl mümkün olabilir? gibi sorulara yanıt aranacak.

Webinar’ın ikinci bölümünde ise yapay zekanın etik boyutu, sosyal etkisi, veri gizliliği ve kullanıcı mahremiyeti gibi başlıklar ve STÖ’lerin yapay zeka projelerindeki etik standartlarının neler olacağı ve yapay zeka ile eşitsizliklerin önüne nasıl geçilebileceği tartışılacak.

Başlıklar
  • Yapay zekaya giriş
  • Üretken yapay zeka ve sivil toplum örgütleri
  • ChatGPT ve Prompt yazma teknikleri
  • Yapay zekanın etik ve sosyal etkisi
  • Sivil toplum projeleri için pratik öneriler
Kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Webinara katılmak isteyenlerin kayıt formunu en geç  10 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’a kadar doldurması gerekmektedir.

Webinar için bağlantı linki kayıt formunda vereceğiniz e-posta adreslerine ayrıca iletilecektir.

Webinar ile ilgili sorularınız için bilgimerkezi@stgm.org.tr adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.