STGM ‘Değişimin Gücünü Konuşuyoruz’ Buluşmaları Başlıyor

13 Haziran 2023
Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (STGM) Avrupa Birliği tarafından desteklenen Sivil Toplum Kapasite Güçlendirme Merkezi Projesi kapsamında düzenleyeceği 'Değişimin Gücünü Konuşuyoruz' buluşmalarına kayıt almaya başladı.

Buluşmalar, sivil toplum örgütlerinin daha iyi bir hayat için mücadele ederken, değişen dünyada yolunu nasıl bulabileceğini konuşmak ve içinde bulunulan krizler çağında süreci nasıl şekillendireceği, kriz durumlarıyla nasıl mücadele edebileceğini hep birlikte düşünmek için planlandı.

Buluşmaların tarihleri şöyle;

  • Sakarya: 19 Haziran 2023 Pazartesi 10.00 – 17.00
  • Bursa: 23 Haziran 2023 Cuma 10.00 – 17.00
Buluşmalarda Ne Konuşulacak?

Şubat Depremleri sonrasında, krizlere hazırlıklı olabilmek için neler yapılabileceği üzerine hep birlikte konuşulacak, dayanışmanın ve krizlerle mücadelenin farklı yolları ele alınacak.

Sakarya’da ve Bursa’da kriz durumlarına daha hazırlıklı olabilmek ve krizlere daha etkin müdahale edebilecek hale gelebilmek için neleri yapmamız/değiştirmemiz gerektiği, bunları gerçekleştirmek için nasıl ve ne yönde değişmeye, güçlenmeye ihtiyaç olduğu tartışılacak.

Kimler, Nasıl Katılabilir?

Sivil alandan çeşitli aktörlerin, yerel yönetimlerin ve kamu kuruluşlarının bir araya geleceği bu buluşmalara katılmak isteyenlerin ilgili formları aşağıda belirtilen tarihlere kadar doldurması yeterli olacak. Doldurulan form ile buluşmaya katılımınız otomatik olarak onaylanacak.

  • 19 Haziran 2023 – Sakarya

Sakarya için son başvuru: 16 Haziran Cuma, saat 10.00

Sakarya Büyükşehir Öğretmenevi Adres: Merkez Yeni Mahalle 2090 Sk. Erenler/Sakarya

Sakarya Kayıt Formu için Tıklayın

  • 23 Haziran 2023 – Bursa

Bursa için son başvuru: 22 Haziran Perşembe, saat 10.00

Karaman Dernekler Yerleşkesi Adres: Tuna Cd. Akasya Sk. No:1 91 Numaralı Salon Nilüfer/Bursa

Bursa Kayıt Formu için Tıklayın

Not: Şehir dışından katılmak isteyenlerin yol ve konaklama masrafları kendilerine ait olacaktır.