Hatay’lı Kadın Girişimciler ve Kadın Kooperatifleri İstanbul Buluşması

Hatay’lı sekiz kadın girişimci ve kadın kooperatifinin ürünleri, Antakya Belediyesi ve Save the Children iş birliği ile Bahçelievler Belediyesi’nin misafirperverliğinde İstanbul Bahçelievler Soğanlı Çadırı'nda İstanbullularla buluşuyor.

1-7 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Hatay’lı Kadın Girişimciler ve Kadın Kooperatifleri İstanbul Buluşması kapsamında, kurulan stantlar saat 10:00 – 20:00 arasında Bahçelievler’de her gün ziyaretçilere açık olacak. Etkinlikte, kadın girişimciler ve kooperatiflerin el emeği göz nuru ürünleri sergilenecek ve ziyaretçiler bu ürünleri satın alma fırsatı bulacaklar.

Antakya Belediyesi, Save the Children Türkiye Ofisi ve Bahçelievler Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen söz konusu etkinlik, Hatay’lı kadın girişimciler ve kadın kooperatiflerinin ürünlerini alıcılarıyla buluşturmak, bölgedeki üretim faaliyetlerinin devam etmesini sağlamak ve kadınların ekonomik güçlenmesine katkıda bulunmak amacıyla destekleniyor.

Hatay’lı Kadın Girişimciler ve Kadın Kooperatifleri İstanbul Buluşması’na tüm İstanbullular davetlidir. Kadın girişimcilerin ve kooperatiflerin ürettiği el emeği göz nuru ürünleri görme ve satın alma fırsatı bulacağınız etkinliğe katılabilir, 1-7 Mayıs tarihleri arasında Bahçelievler Soğanlı Çadırı’nda yer alan standları ziyaret edebilirsiniz.