‘Sosyal Fayda için Hackathon’ Başvuruya Açıldı

Yenibirlider Derneği’nin düzenlediği ve ana teması 'Yeni nesil teknolojiler aracılığıyla sosyal etki yaratacak fikirler' olan 'Sosyal Fayda için Hackathon' etkinliği Paribu desteğiyle gerçekleşiyor. 16-17-18 Eylül 2022’de düzenlenecek etkinliğe, 8–28 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvurulabilecek.

“Sosyal Fayda için Hackathon” etkinliğinde katılımcıların, alanında uzman kişilerin konuşmalarını dinleme, onlardan geri bildirimler alma ve projelerini bir adım ileri taşıma şansı yakalayacakları, ilham verici ve öğretici bir üretim ortamı yaratmak hedefleniyor.

Hackathon’a Kimler Başvurabilir?

16-17-18 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek “Sosyal Fayda için Hackathon”, üniversitede lisans eğitimine devam eden ve yazılım, tasarım ve yönetim görevini üstlenecek 3 kişilik ekibe sahip gençlerin katılımına açık. Katılımcıların, Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları arasında yer alan “Yoksulluğa Son”, “Nitelikli Eğitim”, “Temiz Su ve Sanitasyon” başlıklarından en az birine yönelik sosyal fayda yaratması ve bu faydayı yeni nesil teknolojiler (Blokzincir, Web 3.0, yapay zeka vb.) aracılığıyla yaratması bekleniyor.

8 Ağustos 2022’de başvuruları açılan etkinlik hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.  

İletişim bilgisi: Excel İletişim ve Algı Yönetimi

Berrin Atasoy – berrin.atasoy@excel.com.tr – 0533 392 79 26