HeyKENT Kapsayıcı Kent Topluluğu Eskişehir’de Buluşuyor

10 Ağustos 2022
Engelli ve farklı erişim kriterine sahip kişilerin sosyal ortamlarda yaşadıkları eşitsizlikleri azaltmak için mekanları ve toplumu daha kapsayıcı hale getirecek çözümler üreten PinGOin, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Eskişehir’de gerçekleşecek yeni bir projeye gönüllülerini arıyor.
Gönüllü Olarak Ne Yapabilirim? 

HeyKent Kapsayıcı Kent Topluluğu’nun bir parçası olarak erişilebilirlik ve engellilik konusunda farkındalığı artırmak, kentin erişilebilirliği için harekete geçirmek için PinGOin ekibi ile birlikte çalışabilirsiniz. 

Yaz boyu sürecek olan ‘Eskişehir’de Mekan Pinleme’ hareketi ile ziyaret ettiğiniz sosyal mekanların erişilebilirliğini PinGOin.net ile paylaşacaksınız. Böylece şehrin çeşitli mekanlarının erişilebilirlik düzeyleri konusunda bilgi sağlayarak sosyal mekanlarda deneyim eşitliği için gönüllü olacaksınız.

Aynı zamanda şehrinde gerçekleşecek olan farkındalık buluşmalarına katılmanız bekleniyor. 

Erişilebilirlik alanında farkındalığını artırmak ve Eskişehir’i daha erişilebilir bir kent yapmak üzere gönüllüyseniz buradan başvuru formuna ulaşabilirsiniz.

Program

16 Ağustos 2022 / Grande Arte Hotel 14.00

  • Tanışma ve Oryantasyon Etkinliği 

Eylül – Kasım 2022

  • Online Farkındalık Buluşmaları ve Pinleme Hareketi

Kasım 2022

  • Pin Değerlendirme ve Çözüm Üretme Etkinlikleri

*** Tüm etkinlikler talep edildiğinde işaret dili çevirisi ve sesli betimleme ile desteklenerek herkes için erişilebilir olacaktır. 

***Etkinliklerin kesin tarihleri ve detayları süreç içerisinde katılımcılara mail yolu ile ulaştırılacaktır. 

Son Başvuru Tarihi:
  • 14 Ağustos 2022
Soru ve Önerileriniz İçin: