BİRLİKTE Destek Programı Tanıtım Toplantısına Davetlisiniz

15 Haziran 2022
Avrupa Birliği tarafından desteklenen ve STGM tarafından uygulanacak olan BİRLİKTE Destek Programı’nın tanıtım toplantısı çevrimiçi olarak 22 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek.

Tanıtım toplantısında BİRLİKTE Destek Programı hakkında ve programın içeriği, niteliği, başvuru sahipleri için uygunluk kriterleri, başvuru ve değerlendirme süreçleri hakkında detaylı bilgi verilecek. Yine toplantıda BİRLİKTE Destek Programı Başvuru Rehberi, Başvuru Formu ve Bütçe Formatları hakkında, başvuruların programın koşul ve usullerine uygun şekilde iletilmesini kolaylaştırmaya olanak sağlayacak bilgilendirmeler yapılacak.

Toplantıya katılmak isteyenler 22 Haziran Çarşamba günü saat 12.00’ye kadar kayıt yaptırabilirler. Kayıt formuna buradan ulaşabilirsiniz. 

Toplantıya STÖ’lerden birden fazla temsilci katılabilir. Her katılımcının ayrı ayrı kayıt formu doldurması beklenmektedir.

Program hakkında ayrıntılı bilgiye, hibe başvuru rehberi ve eklerine buradan ulaşabilirsiniz.

BİRLİKTE Destek Programına başvuru kapsamında açıklama talep etmek üzere iletilen sorulara ve yanıtlarına buradan ulaşabilirsiniz.