Sosyal Kooperatif Konferansı’na Davetlisiniz

24 Mayıs 2022
İhtiyaç Haritası’nın ana yüklenici, Confcooperative Emilia Romagna ve STGM'nin ortak olarak yer aldığı Sosyal Kooperatifler Mükemmeliyet Merkezi Projesi 1 Nisan itibari ile başladı. Projenin kapanış etkinliği olarak 15-16-17 Haziran tarihlerinde İstanbul - Ataşehir'de Sosyal Kooperatifçiliğe dair çalıştay ve konuşmaların yer alacağı 3-günlük bir konferans düzenleniyor.

Düzenlenecek 3 günlük konferansta ana konu sosyal ekonomi ve kooperatifçilik üzerine olacak. Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacıların yer alacağı etkinliğin alt temaları olarak sivil toplum, sosyal ve dayanışma ekonomisi, kooperatiflerin etkisi, dijital dönüşüm, etki yatırımı ve sosyal satın alma konuları belirlendi.

Başvurular sonucunda belirlenecek katılımcılar iki gün (15-16 Haziran) çalıştay ve son gün (17 Haziran) ise konuşmaların/panellerin yapılacağı oturuma katılım fırsatı bulacaklar.

Konferansa başvuru yapmak için buraya tıklayınız.

*Konferansa katılım ücretsizdir. İstanbul dışı katılım sağlamak isteyen kişilerin konaklama ve ulaşım ücretlerini kendilerinin karşılamaları beklenmektedir.