Kurumsal Gelişim Eğitim Programı Bahar Dönemi Başlıyor

İLKE Vakfı'nın düzenlediği Kurumsal Gelişim Eğitim Programı (KGEP) 2022 Bahar Dönemi 'STK'nı Fark Et!' temasıyla başlıyor. Program, 24-25 Mart 2022 tarihlerinde yapılacak.

Kurumsal Gelişim Eğitim Programı(KGEP), Sivil Toplum Akademisi’nin sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerinin artışına katkı sağlamak için bahar ve güz dönemlerinde olmak üzere senede iki defa organize ettiği eğitim programıdır. Eğitim programıyla, STK’larda farklı kademelerde  çalışan gönüllü ve profesyonellerin yönetim bilgi ve becerilerini arttırılması, sivil toplum alanına dair farkındalık oluşması, ve tecrübe aktarımı sağlanması hedefleniyor.

KGEP’te, önceki program içeriklerinden farklı olarak bu yıl “STK’nı Fark Et!” temasıyla bir eğitim programı planlanıyor. Buradaki amaç, kurumların kapasitelerini geliştirmenin yanında mevcut faydayı ve etkiyi arttırmak. İster gönüllü ister profesyonel olsun STK’larda çalışmak isteyen bireylerin STK’ların yapı ve faaliyetlerine dair farkındalık kazanmalarını amaçlayan KGEP; sivil toplum kültürünün yaygınlaştırılmasına adına da önemli bir misyonu temsil ediyor.

24-25 Mart 2022 tarihlerinde İLKE İlim Kültür Eğitim Vakfı’nda yüz yüze gerçekleştirilecek Kurumsal Gelişim Eğitim Programı (KGEP)’na davetlisiniz.

Başvuru

Detaylara bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Buradan başvuruda bulunabilirsiniz.