STK’lar İçin Kurumsal Gelişim Eğitim Programı Başlıyor!

İLKE Vakfı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Kurumsal Yönetim Akademisi tarafından organize edilen Kurumsal Gelişim Eğitim Programı 21-22-23 Ekim 2021 tarihlerinde 12. kez düzenlenecek.

Kurumsal Gelişim Eğitim Programı ile sivil toplum kuruluşlarının kurumsal kapasitelerinin artmasına ve bu alanda çalışanların bireysel yetkinliklerinin gelişmesine katkı hedefleniyor.

Kurumsal Yönetim Akademisi tarafından 2016 yılında “kapasite geliştirme” motivasyonu ile başlayan program, 21-22-23 Ekim 2021 tarihlerinde 12. kez düzenlenecek. Etkinlik, yıl içerisinde Bahar ve Güz olmak üzere iki defa düzenleniyor.

Kurumsallaşma adımları atan, kurumsallaşmayı hedefleyen STK’lara yönelik, sıklıkla ihtiyaç duyulan alanların 7 ders olarak işlendiği programda teorik bilgi paylaşımının yanında proje yazma, haber bülteni yazma gibi pratik çalışmalar yapılmakta ve dersler mümkün olduğunca katılımcı bir şekilde işleniyor. Geçtiğimiz dönem Covid-19 salgını nedeniyle çevrimiçi gerçekleştirilen program bu dönem yüz yüze gerçekleştirilecek olup katılım sınırlıdır.

Katılım Koşulları
  • Program STK’larda yönetim görevinde bulunan profesyonel veya gönüllülere yönelik. Faaliyet gösterilen alan fark etmeksizin tüm STK’lar başvurabilir.
  • Program “kapasite geliştirme” eksenli tasarladığı için tüm dersler bütünün bir parçası ve hepsi aynı öneme sahip. Dolayısıyla tüm katılımcıların yedi farklı eğitime de girmesi bekleniyor.
  • Eksiksiz katılım sağlayan katılımcılara sertifika verilecek.
Başvuru

Programa buradan başvurabilirsiniz.