Türkiye – Avrupa Sivil Toplum Forumu’na Davetlisiniz

Türkiye Avrupa Vakfı'nın Sivilog projesi kapsamındaki Türkiye - AB Sivil Toplum Forumu, 9-13 Mayıs 2022 tarihlerinde Brüksel'de gerçekleştirilecek. Forum'a katılmak isteyen STK'lar 1 Mart 2022 tarihine dek başvuruda bulunabilir.

Sivilog: Aktif Diyaloğun Derinleştirilmesi projesi kapsamında, 9-13 Mayıs 2022 tarihlerinde Brüksel’de yapılacak olan Sivil Toplum Forumu, AB ve Türkiye’deki STK’lar arasındaki diyaloğu ve iş birliğini artırmayı hedefliyor.  Forum kapsamında; AB kurumlarına ziyaret, STK’ların çalışmalarını diğer katılımcılarla paylaşabilecekleri serbest alan, proje kapsamında gerçekleştirilen raporların ve video çalışmalarının sunumu gibi aktivitelere yer verilecek.

Başvuru
  • Türkiye’den ve AB’den 15’er STK’nın katılacağı foruma 1 Mart 2022 tarihine kadar başvurabilirsiniz.
  • Katılım şartları ve başvuru formuna bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.
  • Bilgi için: İlknur Şahin, Proje Uzmanı, T 0 216 339 70 72 E isahin@turkiyeavrupavakfi.org W www.sivilog.org
Sivilog: Aktif Diyaloğun Derinleştirilmesi Projesi Hakkında 

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı tarafından Avrupa Birliği mali desteğiyle uygulanan Sivil Toplum Diyaloğu Programı’nın altıncı dönemi kapsamında hibe desteği aldı. Programın Sözleşme Makamı Merkezi Finans ve İhale Birimidir.

“Sivil Toplum Diyaloğu” Türkiye’deki ve AB’deki sivil toplum kuruluşlarını, bilgi ve tecrübe alışverişinde bulunmak ve kalıcı bir diyalog inşa etmek için ortak konular etrafında bir araya getirmeyi hedefleyen bir hibe programıdır.

Sivil Toplum Diyaloğu, AB müktesebatı ile ilgili alanlarda Türkiye’deki ve AB’deki sivil toplum kuruluşları arasında geliştirilen iş birliği ve ortaklıklar vasıtasıyla AB normlarının ve iyi uygulama örneklerinin ülkemize kazandırılmasına vesile oluyor.