Gençlerin Konak’ı Gönüllülerini Arıyor

Sosyal İklim Derneği ve Konak Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilecek olan Gençlerin Konak’ı Projesi gönüllülerini arıyor. Son başvuru tarihi 20 Eylül 2021.
  • Gençlik hakları ve katılımı ile ilgili farkındalığını artırmak mı istiyorsunuz?
  • Gençlerin sorunlarını aktarabileceği ve çözümlerini paylaşabilecekleri bir alan mı arıyorsunuz?

“Gençlerin Konak’ı”na başvurabilirsiniz.

Sosyal İklim Derneği ve Konak Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilecek olan ve AB Türkiye Delegasyonu tarafından finanse edilen Go For Youth Programı Hibe Desteği kapsamında gerçekleştirilecek olan Gençlerin Konak’ı Projesi ile; gençlerin pandemi nedeniyle değişen ve devam eden sorunlarını tespit etmek, bu sorunlara çözümler bulmak ve Konak Belediyesi’nin çalışmalarını gençlerin yereldeki karar alma mekanizmalarına katılımıyla Konak’ın genç dostu bir ilçe olması hedefleniyor.

2014 yılında doğayı merkeze alarak gençler arası diyalog kültürünü geliştirmek, gençlerin sosyal hayata ve sivil topluma aktif şekilde katılımını sağlamak üzere İzmir’de kurulan Sosyal İklim Derneği; Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları, iklim krizi, çocuk hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği ve gençlik hakları alanlarını çalışmalarına devam ediyor.

Katılım Koşulları

15-35 yaş aralığında, Konak’ta yaşayan 30 genç ile 14 saat sürmesi planlanan proje kapsamında katılımcıların gençlik hakları eğitimi, gençlik hakları alanında gökyüzü forumu ve gençlik çalıştayına katılmaları bekleniyor.

Başvuru

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayın.