Kadınların Seçimi Ankara Genç Kadınlar Topluluk Ve Siyasi Forumu Katılımcılarını Bekliyor

Sosyal İklim Derneği ve Ulusal Demokratik Enstitü (NDI), 9-10 Aralık tarihlerinde Ankara'da 'Kadınların Seçimi Ankara Genç Kadınlar Topluluk Ve Siyasi Forumu' başlıklı bir etkinlik düzenliyor. Kadınların Seçimi programı ile düzenlenecek etkinlikler genç kadınların siyasete katılımının güçlendirilmesi ve taleplerini karar alıcılarla buluşturmasını amaçlıyor.

Ankara’daki 18-30 yaş arası genç kadınların yereldeki taleplerinin ele alınması ve bu taleplere ilişkin çözümlerin üretmesi amacıyla gerçekleştirilecek olan topluluk ve siyasal forumları yereldeki genç kadınların fikirlerini ve önerilerini belirtebileceği bir alan sunuyor.

Etkinliğe katılmak için kayıt formunu buradan doldurabilirsiniz.

Genç kadınlar 9-10 Aralık tarihlerinde düzenlenecek olan topluluk ve siyasi forum etkinlikleriyle Ankara’da buluşacak. The Ankara Otel’de gerçekleştirilecek olan etkinliğin ilk günü olan 9 Aralık tarihinde genç kadınların yerel taleplerinin tespit edilmesine yönelik topluluk forumu düzenlenecek. Etkinliğin ikinci günü olan 10 Aralık tarihinde ise genç kadınlar siyasal forumda taleplerini belediye temsilcileri, farklı siyasi partilerin temsilcileri ve yerel karar alıcılara iletiyor olacaklar!