Genç Kadınlar 29 Nisan Ankara Siyasal Forumunda Buluşuyor! 

NDI Türkiye, Kadınların Seçimi programı kapsamında, Kız Başına Platformu, Sosyal İklim Derneği, Havle Kadın Derneği ve Ben Seçerim Derneği ortaklığında, genel seçimler öncesinde genç kadınların siyasi taleplerini ve önceliklerini siyasi aktörlere duyurmak için Ankara Siyasal Forumu düzenliyor.

Siyasal forum, 29 Nisan 2023 Cumartesi, 12:30-18:30 saatleri arasında, Ankara Anemon Otel’de (Kavaklıdere, Konur Sok. No:60, Çankaya/Ankara) gerçekleşecek. 

Forumda, Kadınların Siyasal Katılımı, İşsizlik, Eğitim, Temel İhtiyaçlara Erişim, Kadına Yönelik Şiddet gündemlerine ilişkin sorular, siyasi parti temsilcileri tarafından cevaplandırılacak.

Ankara dışındaki katılımcılar için online katılım seçeneği mevcuttur. Foruma online bağlanan katılımcıların da siyasi parti temsilcilerine kendi sorularını sorma imkanı olacaktır. Bağlantı linki kayıt ile birlikte paylaşılacaktır.

Forum 18-30 yaş aralığındaki genç kadınların katılımına açıktır. Katılım gösterecek genç kadınların katılım formunu doldurması rica edilmektedir. 

Kayıt linkine buradan ulaşabilirsiniz.