İnsan Hakları Kariyer Günü’ne Davetlisiniz

Friedrich Naumann Vakfı (FNF) İnsan Hakları Akademisi, 9 Temmuz'da İnsan Hakları Kariyer Günü düzenliyor.

İnsan Hakları alanında bir kariyer hedefleyen ya da insan hakları alanındaki diğer kariyer seçeneklerini merak edenler için Friedrich Naumann Vakfı (FNF) İnsan Hakları Akademisi kapsamında gerçekleştirilecek İnsan Hakları Kariyer Günü; oldukça rekabetçi iş piyasasında insan hakları alanında kariyer isteyen veya kariyerini bu alanda sürdürmekte olan öğrencileri, mezunları ve genç profesyonelleri desteklemeyi amaçlıyor.

Kariyer Günü, farklı kariyer fırsatlarını, kişisel hikayeleri ve deneyimleri sunarak teşvik yoluyla insan hakları alanında kariyeri daha erişilebilir kılmayı hedefliyor.

Başvuru

Etkinliğe buradan başvurabilirsiniz.

Detaylı bilgiye ise bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Friedrich Naumann Vakfı

Özgürlük için Friedrich Naumann Vakfı (FNF), dünya çapında altmıştan fazla ülkede özgürlüğü teşvik etmeyi amaçlar. Vakıf, insan hakları, hukukun üstünlüğü ve demokrasiyi desteklemek için çeşitli diyalog programları düzenlemekte ve 30 yılı aşkın süredir Türkiye’de faaliyet gösteriyor. Bu süre içinde çeşitli formatlarda çok sayıda insan hakları kursu düzenlendi. 2020 yılından bu yana, katılımcıların hem uluslararası hem de Türkiye’de insan haklarının korunması konusunda derinlemesine bilgi edinebilecekleri yeni bir yapıyı benimsedi. İnsan Hakları Akademisi’ni (İHA) dijital ortama taşıyarak, akademisyenlerin, sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin ve insan hakları aktivistlerinin insan hakları alanında uzman bilgi ve deneyimlerini sağlamayı amaçlıyor.