Sivil Toplumda Dijital Kahraman Olmak İster Misiniz?

Sivil toplum faaliyetlerini dijitalleştirme amacıyla kurulan e-Gönüllü, 17-20 Aralık 2020 tarihleri arasında Dijital Kahramanlar adında bootcamp düzenliyor. Son başvuru tarihi 15 Aralık 2020.

Dijital Gönüllülük Sistemi olan e-Gönüllü, İTÜ Çekirdek ve BTM İstanbul Kuluçka Merkezi tarafından destekleyen bir sosyal girişim. Sivil toplum faaliyetlerinin dijitalleşmesine destek sağlayan bir SaaS modelli sosyal girişim olan e-Gönüllü, STK’ları ve gönüllüleri tek bir çatı altında buluşturarak, dijitalde sivil toplum faaliyetlerinin gerçekleştirmesine destek vererek Gönüllü Yönetim ve Proje Yönetim Sistemi sağlıyor.

Dijital Kahramanlar Bootcamp’ına başvuru yapan katılımcıların eğitim, gençlik çocuk, sağlık, sürdürülebilirlik alanlarında kampanya çalışmaları, komünite bilinci, online eğitimler gibi dijital alanda yürütülebilecek sosyal sorumluluk çalışmaları oluşturmalarını ve yaygınlaştırmaları hedefleniyor.

Dijital gönüllülük maratonunda yer almak ve sivil toplumun dijital alanda güçlenmesinde katkı sağlamak isteyen herkes, bireysel olarak veya takımıyla beraber 4 gün sürecek Dijital Kahramanlar Bootcamp’ına katılabilir. Başvuru herkese açıktır.

Dijital Kahramanlar Bootcamp başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 15 Aralık 2020

Eğitim yeri: Online

İletişim: merhaba@egonullu.com