STGM “Geleceği Konuşmak İçin Dijital Battaniye” Örmeye Davet Ediyor

STGM, tüm STK’ları gelecekte nasıl bir dünya hayal ettiğimizi ve neleri değiştirmek istediğimizi konuşmaya davet ediyor. Siz de mini bir video hazırlayarak 30 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar “Değişim Battaniyesi” aldı video kolaj çalışmasından oluşan dijital battaniyenin hazırlanmasına katkı sunabilirsiniz.

“Değişim hayallerinizi bizimle paylaşın ve öreceğimiz dijital battaniyenin bir parçası olun” çağrısı yapan STGM, 2020 biterken hem bu yılı uğurlamak hem de gelecek yılla birlikte neler hayal ettiğimizi konuşmak için çevrimiçi bir etkinlik düzenleyecek. STGM, bu etkinlik öncesinde sizi geleceğe dair fikirlerinizi ve hayallerinizi anlatabileceğiniz dijital battaniyeye katkı sunmaya davet ediyor.

STGM’nin “Pandemi sonrası yeni dünyada geleceği nasıl kurgulayabileceğimizin hayalini birlikte kurabileceği bir araç olarak kurguladığı” dijital battaniyede siz de yer almak isterseniz, en fazla 1 dakikalık bir video ile “STÖ olarak gelecekte neyi değiştirmek istediğinizi” anlatabilirsiniz.

Bu videolarla “Değişim Battaniyesi” adı verdikleri video kolaj çalışması hazırlayacak olan STGM, bu çalışmayı Aralık ayında düzenleyeceği çevrimiçi etkinlikte herkesle paylaşacak.

Dijital battaniyenin hazırlanma süreci ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Değişim hayallerinizi STGM ile paylaşmak isterseniz 30 Kasım 2020 Çarşamba günü saat 17.00’ye kadar buradaki formu doldurabilir ve paylaşmak istediğiniz videonuzu yükleyebilirsiniz.